World Scout Jamboree 2019

På tisdag den 9 juli startar äventyret för ett par av våra scouter då de beger sig på Världssscoutläger i USA, WSJ 2019. De kommer tillsammans med 50 000 scouter från hela världen, varav 2000 från Sverige, få en upplevelse för livet. Just deras patrull kommer att starta resan i Boston för en spännande rundresa med stopp i New York, Shenandoah och Huntington innan de åker till lägret The Summit Bechtel Family National Scout Reserve i West Virginia. Vill ni följa just deras patrull och vad de har för sig har de ett konto på Instagram – wsj2019gotakanal.

Från kåren åker det också två funktionärer och en avdelningsledare. Vi önskar dem och alla andra en härlig upplevelse och ser fram emot att höra allt när de kommer hem.

Vi passar samtidigt på att tacka Jönköpings Energi för deras sponsring till deltagarna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *